Labdarúgás

2024.07.26. 09:42

A Kispest tehetségét szerezte meg a Lőrinc

Kvanduk Bence

Fotó: Kovácsevics Dusán/Szentlőrinc SE

Megszerezte a Szentlőrinc SE még a labdarúgó NB II. rajtja előtt Tarcson Ákos szignóját. Az ifjú támadó Kaposváron kezdett el futballozni, de hamar felfigyelt rá a Puskás Akadémia. A felcsúti éveket követően aztán a Budapest Honvéd csapott le rá, ahol az NB III.-as gárdában mutathatta meg magát, illetve az élvonalbeli együttes edzőmeccsein is kipróbálták.

– Nagyon örülök annak, hogy Szentlőrincen, egy NB II.-es klubnál folytathatom, mert ez egyértelmű előrelépés a pályafutásomban – fogalmazott a 20 éves jobbszélső támadó. – Két hete érkeztem, és bevallom, nagyon megfogott a légkör, a társaság: itt mindenki közvetlen, segítőkész, ami roppant szimpatikus. Az előttünk álló idényben szeretnék minél többet kihozni magamból, meg akarom mutatni, hogy mire vagyok képes. Mindent megteszek azért, hogy jó teljesítménnyel segítsem a csapatot abban, hogy elérje a célját, és bentmaradjon a másodosztályban. Hozzáteszem, az eddig látottak alapján képesnek érzem magunkat arra, hogy mi legyünk majd a mezőny meglepetéscsapata.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában