Labdarúgás

2024.07.11. 15:30

A harmadik játékost hozta el Mislenyből a PMFC

Kvanduk Bence

Fotó: Vereby-Csethe Bence/PMFC

A védelembe is érkezett a HR-Rent Kozármislenyből egy labdarúgó a PMFC-hez Hegedüs Márk és Tóth Zoltán után, akit Aczél Zoltán már jól ismer. Bor Dávid teszi át a székhelyét Pécsre, aki megjárta a Felcsút, a Simontornya, a Paks, a Balmazújváros, a Dorog, a Sopron, a Soroksár és a Békéscsaba együtteseit is már. A tréner a csapat bal szélén számolhat vele.

– Hatalmas megtiszteltetés, hogy magamra ölthetem a PMFC mezét. Számomra a sikereshez elengedhetetlen a megfelelő mentalitás és a közösség összetartó ereje, amiben Aczél Zoltán személye sokat nyom a latban, hiszen remekül képes egyben tartani az öltözőt, emellett pedig az általa képviselt szervezettség, illetve a támadószellemű játék is nagyon imponáló. Azon leszek, hogy a pályán és azon kívül is minél inkább hozzátudjak járulni a csapat eredményességéhez – nyilatkozta a 29 esztendős védő bejelentésében.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában