Futsal

2024.06.07. 15:30

Óriási fordulat: megmenekülhet a kieséstől a Pécs

Móga Richárd

Fotó: Laufer László

Egy éve még felhőtlenül ünnepelhetett a PTE-PEAC futsalcsapata, azonban most hiába sikerült megnyerni a szezon utolsó mérkőzését, a katarzis elmaradt. Egy fájó forgatókönyv valósult meg, így a felejthetetlen élvonalbeli kaland véget ért.

Mindenesetre úgy tűnik, hogy mégis lehet reménykedni. Összetett ugyan a dolog, de a hírek szerint az NB II. Keleti bajnoka, a Tiszaföldvár nem vállalja az élvonalbeli szereplést, így elkezdődtek a találgatások.

Első ízben a legjobb fel nem jutó együttest kell felkérni, jelen esetben a másodosztály két csoportjának két ezüstérmese közül azt, aki több pontot gyűjtött. Ezek alapján az UTE van a feltöltési sorrend első helyén, így ők indulhatnának a Földvár helyett. Na de benne van a levegőben az Újpesttel való fúzió is, így nehéz elképzelni, hogy vállalják a felkérést.

Amennyiben a lila-fehérek nem vállalják az osztályváltást, a következő a sorban a legjobb kieső, vagyis a Pécs menekülhetne meg a kieséstől.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában