Labdarúgás

2024.06.05. 16:09

Leadta a dokumentumokat a Haladás, elveszett a PEAC fénye

Kvanduk Bence

Forrás: MW

Leadta a Szombathelyi Haladás a Magyar Labdarúgó Szövetség felé a dokumentumokat, amellyel azt kívánja bizonyítani, nincs köztartozása. Ha ezeket megfelelőnek találja az MLSZ, akkor a szombathelyiek az NB III.-ban folytathatja jövőre a szereplését, ami azt is jelenti egyben, hogy nem szabadul fel hely a harmadik vonal klubjai közt, azaz legrosszabb tizenharmadikként a PTE-PEAC búcsúzni kényszerül. A pécsiek abban bíztak, hogy mivel a Győrnek már van második együttese, s ha a Haladás sem indulhat, akkor a 13. helyen kieső klubok nem sorolódnak vissza a megyei osztályba. Ugyan még a Nyíregyháza döntése változtathat ezen, de a Spartacus minden bizonnyal élni fog a jogával, hogy második együttese az NB III.-ban folytathatja az első gárda élvonalba jutásának jutalmaként.

„Mint arról korábban beszámoltunk, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) Versenybizottsága elfogadta a 2024/25-ös  NB III.-as licencünket, azzal a feltétellel, hogy legkésőbb 2024. június 5-én 12 óráig igazoljuk a NAV és Önkormányzati-helyi adóigazolások megküldésével, hogy nincs köztartozásunk.

Nos, klubunk a mai napon ezt az igazolást beadta az MLSZ-hez.” – írta pontosan a vasi klub.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában