Labdarúgás

2024.06.06. 08:52

Háromnapos fesztivált rendez a PMFC

Kvanduk Bence

Fotó: Laufer László

A PMFC női akadémiája a hét végén, péntektől egészen vasárnapig Erasmus Focifesztivált rendez az idősebb Dárdai Pál Utánpótlás Edzőközpontban. Az esemény 6 és 18 év közötti lányoknak, illetve szüleiknek szól. Céljuk, a női futball népszerűsítése, a lányok sport iránti érdeklődésének felkeltése, valamint a szülők bevonása a lányok sporttevékenységeibe.

Az ingyenes eseményre a [email protected] e-mail címen lehet regisztrálni. A részvevők számára pólót, karkötőt és ebédet biztosít a klub. A részvétel legfőbb szabálya – a jelentkezés mellett –, hogy minden lány legalább egy szülő, gondviselő vagy családtag kíséretében érkezzen, és együtt is vegyenek részt a szombaton 10.00-12.00 közötti játékos sportvetélkedőn.

A zárónapon iskolák mérik össze erejüket. A Szeszi, a Radnóti, a Deák, a Cserepka és a Krleza közt zajlik majd a bajnokság.

A fesztivál állomásai: Mini bajnokság (1 állomás kispálya, 1 állomás nagy pálya), kapuralövés, tizenegyes rúgó verseny, dekázó verseny, ügyességi gép, sorverseny, 1 az 1 elleni párharcok, kapufarúgó verseny.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában