Labdarúgás

2024.06.27. 11:02

Eldőlt, hol folytatja a Szentlőrinc leváltott edzője

Kvanduk Bence

Fotó: Löffler Péter

Szűkszavú közleményben tudatta szurkolóival a Szentlőrinc SE labdarúgócsapata, hogy a piros-feketékkel egy vereséget szenvedve NB III.-as bajnoki címet nyerő Pichler Gábor döntött a jövőjéről miután helyét a kispadon korábban Waltner Róbert kapta meg. A szakvezető marad a klubnál, s a háttérből dolgozva tesz meg mindent azért, hogy továbbra is sikeresen szerepelhessen az együttes.

Azt már akkor jelezte Kovácsevics Csaba tulajdonos, amikor edzőkérdésben döntött, hogy ezzel egy időben arra kérte Pichlert, hogy klubigazgatóként tegyen tovább a lőrinci fociért, s ebbe mint most kiderült, bele is egyezett.

„Vezetőként nem kisebb feladata lesz, mint a sportegyesület, valamint a felnőtt csapatunkat versenyeztető Kft. gazdasági, pénzügyi és szervezeti működtetése, irányítása.” – írja felületein a Szentlőrinc.

Arról korábban mi is beszámoltunk, hogy kedden – immár Waltner Róbert vezényletével – megkezdte öthetes felkészülési periódusát az együttes az előtte álló NB II.-es idényre, amelyen olyan nehézségekkel kell majd szembeszállnia riválisa mellett, amivel még nem találkozott, hiszen a 2024/2025-ös szezonban már csak 16 együttes verekszik majd a bennmaradó és feljutó helyekért.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában