Rendet tesznek

2024.09.01. 08:38

Két fiatal lány felforgatja az egész világot

A Fák jú, Tanár úr! német filmsorozatból megismert Chantal saját filmmel tér vissza, amely nem meglepő módon a Fák jú, Chantal címet kapta. A filmet a pécsi Uránia Mozi és a Cinema City is vetíti szeptember elsején.

Czeczon Enikő

Chantal már a Fák jú, tanár úr-ban is a legnagyobb szájú, de legkisebb agyú lány volt. Ebben az új filmben viszont megmutatja, hogy mekkora szíve van. Ő és barátnője, Zeynep épp egy dögös szelfit csinálnak, és véletlenül belezuhannak egy varázstükörbe, és azon keresztül abban a meseországban landolnak, ahol hemzsegnek a száz évig alvó királykisasszonyok, dögös szőke hercegek, tündérboszorkányok, boszorkánytündérek meg a hozzájuk hasonló alakok. A két csaj a mobiljával meg a sok ezer követőjével egy egészen másik világból érkezett, és sok mindent össze is kavarnak, feje tetejére állítják a világot, elcsesznek, felforgatnak benne mindent, hogy hazajussanak. Azután pedig megpróbálnak rendet csinálni.  

A filmet az Uránia Mozi egyszer – 15:45 –, míg a Cinema City ötször – 10:00; 12:30; 15:00; 17:30; 20:00 – vetíti. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában