Kézilabda

2024.09.14. 21:54

Több hit és önbizalom kell Mohácson

Kvanduk Bence

Fotó: Shutterstock

Jól kezdett Szigetszentmiklóson a Mohácsi TE női kézilabdacsapata az NB I. B. 2. fordulójában. Az első negyed óra során néggyel is el tudott lépni, azonban ekkor a hazaiaknál megrázták a vészcsengőt, és a szünetre már épp fordítva volt ez a különbség. A fordulást követően már nem tudta tartani a tempót az MTE, s végül nyolccal maradt alul.

Szigetszentmiklós NKSE–Mohácsi TE 1888 36–28 (18–14)
Női kézilabda NB I. B., 2. forduló.
MTE 1888: Hibácska – Bozsovics 4, Sztanó 1, Kaló 1, Rittlinger 4, Papp 7 (3), Varga-Kósa. Csere: Bartók - Szentmártoni 1, Takács, Fledrich, Nagy 4, Dobos 1, Kovács 1, Mentes 4. Edző: Kindl Gabriella.
Kiállítás: 16, ill. 8 perc.
Hétméteres: 6/4, ill. 3/3.
Kindl Gabriella: – Sajnos nem tudtuk kivitelezni az előre megbeszélteket. Messze nem játszottunk olyan lendületesen, sem olyan tempóban, mint a Fradi ellen. Ennél sokkal több hittel és önbizalommal kellene játszania valamennyi játékosnak. Egyelőre nem tudunk átlendülni a holtpontokon, vagy tovább lépni néhány percen, amikor többet hibázunk. Dolgozunk tovább!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában