Programajánló

2024.08.27. 21:14

Ismét a bányászéletet hozza közelebb a társulat

Fotó: Érdi Róbert

A Déryné Program egy hiánypótló kezdeményezés, amely 2020-ban indult hódító útjára azzal a céllal, hogy felpezsdítse a vidék kulturális életét, és a minőségi színházi élményt eljuttassa azokra a területekre is, ahol a kultúrához való hozzáférés lehetősége korlátozott.  

A kezdeményezés igyekszik megszólítani a magyar színházi élet részvevőit, felkarolva a kőszínházakat, a befogadó intézményeket, az alkotótársulatokat és a kultúrafogyasztókat is.

A program támogatásával a Petőfi-aknánál mutatja be ismét a Jó szerencsét! című darabot az Oberon Társulat, szeptember másodikán. A produkció középpontjában a mecseki bányászat áll. A színházi csoport személyes hangvétellel, interaktív módon közelíti meg ezt a fontos, sokakat érintő helytörténeti témát. Az esemény regisztrációhoz kötött, a részvételi szándékot a [email protected] email-címen lehet jelezni, melyet a helyszínen megváltott 4000 ft-os támogatói jeggyel lehet megerősíteni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában