Zárónap

2024.08.18. 10:30

A Honeybeast énekesnője, Tarján Zsófia tart tárlatvezetést a Múzeum Galériában

Augusztus 18-án, a Múzeumutca Plusz zárónapján is igazi programkavalkád várja az eseményre látogatókat. A teljesség igénye nélkül válogattunk a kínálatból.

Czeczon Enikő

Múzeumutca Plusz

Fotó: Löffler Péter

Délelőtt 10 óra 30 perckor a Csontváry Múzeumban Jeszenszky József egy időben, egyszerre több sakktáblán játszik több emberrel. A látogatók is próbára tehetik sakk-tudásukat, és megpróbálhatják legyőzni a sakkozót. 

A JPM Igazgatóság belső kertjében családi zenebona vár mindenkire. A Lívi Zeneműhelye közös zenés játékra hív minden kisgyerekes családot, szülővel, nagyszülővel, testvérekkel 16 órakor.

17 órakor papírszínházi foglalkozásnak ad otthont a Vasarely Múzeum udvara. A műhelyt a Pécsi Playback Színházból Bognár Csaba vezeti. Szintén ebben a délutáni időpontban célkeresztbe kerül Weöres Sándor művészete a JPM Igazgatóság külső kertjében egy irodalmi workshop keretében a Fiókországgal.  

A JPM Múzeum Galériában az érdeklődők találkozhatnak Tarján Zsófival, de nem mint a Honeybeast énekesnőjével, hanem képzőművészként. Ő tart szubjektív tárlatvezetést 18 órakor Keserü Ilona és Kun Fruzisna időszaki kiállításán.

Részletekért keressék fel a Múzeumutca Plusz Facebook-eseményét!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában