Kerti Est

2024.07.28. 14:42

Kültérre költözött a péntek esti buli

Jusztin Levente

A kép illusztráció

Forrás: Shutterstock

Fotó: Drazen Zigic

A nyári melegben sokkal több időt töltünk a szabadban. A bulikat is leginkább a kültérre szervezik. Így tett a Pécsi Est Café csapata is, akik újra meghirdették a Kerti Est sorozatot.

Idén az első alkalom július 19-én volt, szokás szerint az Amper Klub udvarában. Elképesztően sokan várták a nyitó alkalmat, rengeteg bulizni vágyó táncolt egész este és hajnalban az udvaron. Néhány olvasónk jelezte, hogy nekik már nem sikerült bejutni, olyan hosszú volt a sor.

A második rendezvényt is a hátunk mögött tudhatjuk, július 26-án rendezték meg Pusziland fantázianévvel. A Virus és Felus szolgáltatta a slágereket, amelyekre ismét rengetegen mulattak. Legközelebb augusztus 3-án a kilencvenes és a kétezres évek zenéibe kalauzol el az Est szervezőcsapata.

A nyár végéig élvezhetjük péntekenként a Kerti Est bulijait. A belépőjegyeket a helyszínen lehet megvásárolni, este 11 óra előtt 2000 forintba kerül, utána 3000 forintért lehet bejutni, VIP-jegyet 6000 forintért válthatunk.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában