Nyílt Éjszaka

2024.07.27. 09:30

Éjszakai pillangó lesen is részt vehetnek az állatkert látogatói

Nyílt Éjszakát szervez a Mecske Zoo július 27-én, ahol ugyan napközben is várják a látogatókat programok, de a fókusz most a sötétedés utáni órákra helyezik.

Czeczon Enikő

Fotó: zaheer9747

Különleges hangulata van az állatkerteknek sötétedés után, amelyet mindenkinek meg kell tapasztalnia. Erre lesz lehetőség az erdősmecskei állatkertben, ahol délelőtt 10 és délután 6 óra között arcfestés, szabadtéri játékok, kincskeresés, hüllő és nyuszi simogató várja az érdeklődőket.  

Az extra nyitvartartási időben, azaz este 10-ig lehetőség lesz éjszakai kincskeresésben részt venni, ahol a fények segítségével kell rálelni a kincsekre. Mindemellett lesz éjszakai pillangó les, valamint egy radar segítségével bemérhetőek lesznek a környéken repkedő denevérek.  

Itt azonban még nincs vége, hiszen az érdeklődők vizsgálhatnak bagolypellet, valamint részt vehetnek látványetetéseken – róka, petymeg – és közelebbről is megismerhetők lesznek a bűzös borzok.  

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában