Nem lesz nyári szünet

2024.06.12. 16:40

Programokkal készülnek a siklósi könyvtárban

Míg vármegyénkben több könyvtárban is tartanak nyári szünetet (amikor zárva lesznek az intézmények, nem lehet kölcsönözni), fontos tudni, hogy a siklósi könyvtárban egyáltalán nem lesz zárvatartás.

Tóth Viktória

Sőt, ezen a héten éppen ingyenes beiratkozási akció van a Siklósi Térségi Könyvtár és Ismeretközpontban. Ez június 15-ig tart, bárki számára, a régi és leendő könyvtártagokra is érvényes. Programokkal is készülnek a létesítményben, június 14-én, 18 órai kezdettel a Kanizsai Dorottya Általános Iskola színjátszói a Kanizsai-nap off programját mutatják be a könyvtárban. A Kanizsai Dráma Műhely SEM-MI-SEM című darabját Tolnai Ágnes rendezte.

könyvtár, Siklós, nyitva tartás
Nem lesz nyári szünet a siklósi könyvtárban / A kép illusztráció
Fotó: Przemek Klos / Forrás: Shutterstock

Tábor is lesz a könyvtárban

Az könyvtár szervezésében 4 tábori turnus is lesz a nyáron, amire a gyerekeket várják. Idén bűvész tábor is lesz, az eddig már jól megszokott tematikájú elfoglaltságok mellett. A szabadságok, utazások idejére is  ajánlanak olvasnivalót, minderről a honlapjukon és a Facebook-oldalukon is beszámolnak.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában