Ha péntek...

2024.06.12. 20:15

A VALMAR is koncertet ad Villányban pénteken

Pénteken, június 14-ém ismét megrendezik a „Ha péntek, akkor Villány!" programot, amely több fellépővel várja a látogatókat.

Mohay Réka

A kapunyitás 18 órakor lesz. A villányi lakosok számára a belépés ingyenes, amennyiben bemutatják lakcímkártyájukat és személyi azonosító okmányukat, ők a Csányi Pincészet felől tudnak belépni az eseményre.
A 14 év alattiak számára a belépés szintén ingyenes. A nem villányi, 14 év feletti látogatók csütörtök éjfélig tudják elővételben megvásárolni a jegyüket, a helyszíni jegyár 6500 forint.

A rendezvény változatos zenei programokkal készül a szórakozni vágyóknak, 18:30-tól Dj Pepével indul a hangolódás, majd 20 órától Varga Viktor adja az est első élő koncertjét.

21 órakor őt a VALMAR követi. A Fonogram díjas magyar popduó két tagja, Valkusz Milán és Marics Péter az elmúlt években többek között Úristen, ki ez a lány… kezdetű, Szikora Róberttel készített dalukkal kerültek a slágerlisták élére, majd 23:45-től az est zárásaként Dj Pepe ismét a lemezjátszók mögé áll, és hajnalig tartó bulival búcsúztatja a résztvevőket.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában