Gasztronómiai élmény

2024.06.25. 09:46

A Sétatér Fesztivál is számos koncerttel várja a zene szerelmeseit

Ha a Fishing on Orfű nem a mi világunk, akkor vár ránk a Sétatér Fesztivál, amely négy napon keresztül, június 27. és 30. között kínál gasztronómiai és zenei élményeket egyaránt.

Czeczon Enikő

A gesztenyefák takarásában színes étel- és italkínálat várja a kikapcsolódni vágyókat, akik aztán letelepedhetnek a Szent István tér füvében vagy éppen a kihelyezett asztalok mellé, hogy egy jót beszélgessenek.  

A Sétatér Fesztivál mindig nyújt zenei élményeket is. Június 27-én délután 7 órakor Paulina, az X-Faktor tizedik évadának második helyezettje érkezik, majd őt követően, este 9 órakor az Anne and The Barbies lép a színpadra, hogy alternatív rock zenéikkel buliztassák meg a sétatérre érkezőket.

 Június 28-án elsőként, délután 7 órakor, Dánielfy Gergő érkezik a fesztiválra, aki a 2018-as Euróvíziós Dalfesztivál magyarországi előválogatójában Az Év Felfedezettje díj nyertese lett. A közönség együtt énekelheti az előadóval a népszerűvé vált Elmegyek, elmegyek, Mammamia, San Marino című dalokat. A fiatal tehetség után a budapesti modern pop-rock zenekar, a The Biebers lép a pódiumra, akiknek két vezéralakja a Megasztárból ismert Puskás Peti és Puskás Ádám Dániel. 

A harmadik napon Pécsre érkezik a StabilFrazír, akiknek zenei világa kiváló lehetőséget biztosít a táncolásra és a bulizásra. Őket nem más követi, mint az 1982-ben megalakult magyar könnyűzenei együttes, az Első Emelet, akikkel remélhetőleg lehetőség lesz hangosan énekelni a zenekar legnagyobb slágereit.  

A zárónap első fellépője a Pixelplants, akiknek zenéje elrepít a klasszikus és az új Szárnyas Fejvadász apokaliptikus városaiba. A nap és a fesztivál zárófellépője pedig a Junkies, akik punkzenéjükkel méltón zárják le a rendezvényt.  

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában