Képeslap Keletről

2023.12.29. 20:15

Kövér László élménybeszámolója a Transzszibériai expresszről

A 2024-es év sem indul eseménytelenül a Mathias Corvinus Collegium (MCC) pécsi képzési központjában: január 4-én, csütörtökön 17 órától Képeslap Keletről címmel tart beszámolót dr. Kövér László, az MCC Középiskolás Program vezető oktatója, aki bejárta a szibériai régiót a világ leghosszabb vasútvonalán, a Transzszibériai expresszen.

Mohay Réka

Forrás: teol.hu

– Dr. Kövér László, az MCC Középiskolás Program vezető oktatója huszonöt napot töltött Oroszországban, a legtöbbet a szibériai régióban. Útját a világ leghosszabb vasútvonalán, a Transzszibériai expresszen tette meg, ahol számos különleges élményben és tanulságos pillanatban volt része. Utazását több kitérő gazdagította, egy hetet töltött például a Bajkál-tónál, a Föld legmélyebb édesvízű tavánál. Hogy milyen élményekkel és hasznos tapasztalatokkal gazdagodott? Milyen most Oroszországban az élet turistaként? Többek között ezekre a kérdésekre kapunk választ képes élménybeszámolója során – olvashatjuk az intézmény ajánlójában.


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában