Összefogás

2 órája

Szívszorító: a pécsiek így segítenének Sallai Nórának

Az egész országot megrázta a hír, hogy Sallai Nóra és ötéves kisfia szeptember 27-én súlyos autóbalesetet szenvedett Alsónémediben. Hétfőn derült ki, hogy a színésznő kisfia elhunyt a balesetben. Sallai Nóra gyógyulásáért a Pécsi Nemzeti Színház is összefogott.

Mohay Réka

Mint arról az Origo is beszámolt, Sallai Nóra állapota továbbra is kritikus, de szerencsére némileg javulni látszik, a színésznő rehabilitációja azonban hónapokig eltarthat. 

Sallai Nóra, Pécsi Nemzeti Színház
Sallai Nóra gyógyulásáért a Pécsi Nemzeti Színház is összefogást indít
Forrás:  Origo

A Dabasi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja az eset körülményeit, halálos közúti baleset gondatlan okozása miatt.

Elsők között fogott össze Sallai Nóra érdekében a Pécsi Nemzeti Színház

A Pécsi Nemzeti Színház a korábbi években is több jótékonysági ügy mellett foglalt állást, többek között a patacsi tűzesetben helytálló tűzoltókért és a kárpátaljai magyarokért is összefogtak.

Most pedig elsők között tették közzé a felhívást, miszerint Sallai Nóra színésznőnek sürgős véradási segítségre van szüksége.

Kérjük, aki teheti, vegyen részt irányított véradásban, és segítsen Nórának!

 – írta közleményében a teátrum.

Az irányított véradás során az alábbi adatokat kell megadni:

  • Kéméndi Sallai Nóra részére
  • TAJ-szám: 086 162 010

Mint tájékoztattak, előzetes bejelentkezés után, bármely vérgyűjtési helyszínen lehet Sallai Nóra számára vért adni, az OVSz honlapján lehet jelentkezni. A véradáshoz szükséges a személyi igazolvány, lakcím- és TAJ kártya.

A véradás Nóra számára életmentő lehet, ezért hálásan köszönjük mindenkinek a segítségét és támogatását, vércsoporttól függetlenül 

– hívja fel a figyelmet a Pécsi Nemzeti Színház.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában