Visszaszámlálás

1 órája

Már csak 3 nap!!! - Irány a PTE! Kultúrfeszt

Már csak 3 napot kell várni az Irány a PTE! Kultúrfeszt idei eseményére. Éld át egy napra, hogy milyen érzés pécsi egyetemistának lenni! - szól a rendezvény kapcsán az egyetem felhívása.

Bama.hu

Forrás: MW

Fotó: Löffler Péter

Készülj bulihangulatban az egyetemválasztásra és gyűjts be minden hasznos információt már az „első találkozáskor” október 11-én a Kultúrfeszten! A fesztivált azért álmodták meg a szervezők, hogy megkönnyítsék az egyetemválasztást és a felvételit, valamint ízelítőt adjanak a pécsi egyetemista évek életre szóló élményeiből. 

Emellett rengeteg információval és számos nyereménnyel is várják a látogatókat!

 Ahogy az elmúlt években, idén is kitelepül a PTE mind a 10 kara és az egyetem partnerei is, hogy egyedülálló programokkal, lenyűgöző bemutatókkal és felejthetetlen élményekkel gazdagítsák az eseményt.

Az egyetem ingyenesen igénybe vehető külön buszjáratokról is gondoskodott, hogy megkönnyítsék az érdeklődők számára az Expo Centerhez való kijutást. A menetrendről, és arról, hogy mely programokra kell majd a helyszínen regisztrálni a létszámkorlát miatt, itt érhetőek el a friss és aktuális információk: Irány a PTE! Kultúrfeszt - tájékoztattak.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában