Fenntarthatóság

2 órája

A környezettudatos nevelésre fókuszálnak

A Te utad Alapítvány minden évben szervez jótékonysági eseményt – idén, október 12-én, a Kökényi tónál a környezettudatosság és a fenntarthatóság lesz a központi témakörük.

Bama.hu

Az alapítvány különböző szervezeteket szokott támogatni az ilyen rendezvényeken – idén a Zöld-Híd Alapítványt választották, akik évek óta foglalkoznak a legkisebb generáció környezettudatos nevelésével. Az eseményen lesz tombola is, aminek a befolyó összegét szintén nekik szeretnék felajánlani.

Szombat délelőtt változatos programokkal készülnek: Lesznek kézműves foglalkozások újrahasznosított anyagokból, környezetvédelmi előadások és workshopok a fenntarthatóságról, a hulladékhasznosításról, túravezetői előadás a természetvédelemről, előadás a környezetbarát tisztítószerekről. A gyerekeknek lesznek a természetvédelemmel kapcsolatos ügyességi játékok, sportprogramok.

A programot a Te utad Alapítvány szervezi, fő támogató az RG-STÚDIÓ KFT. Az esemény sokszínűségét az RG-STÚDIÓ munkatársai, szakmai előadók, civil szervezetek, különböző cégek, szolgáltatók és a városvezetés bevonásával szeretnék biztosítani.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában