Made in Pécs

2024.08.27. 20:32

Várják a pécsi kötődésű zenészeket a fesztiválra

Jusztin Levente

Szeptember 15-ig lehet jelentkezni Pécs legnagyobb zenei fesztiváljára, a Made in Pécs Fesztiválra. A következő alkalom - ami 2025. január 4-én lesz megtartva - sorban a tizedik, így az eddigieknél is szívesebben fogadják a szervezők a fellépőket. A jelentkezőknek a formáció nevét, elérhetőségét, a zenekar stílusát kell megadni. A rövid bemutatást, a bandáról készült fotót és a technikai igényüket összesítő dokumentumot az online jelentkezési lapra lehet felölteni. A jelentkező produkcióknak pécsi kötődéssel kell bírniuk, ám évek óta szokás, hogy meghívásra vendégeskednek másik városból vagy országból is zenekarok.

A Made in Pécs Fesztiválon minden évben több, belvárosi helyszín és előadó vesz részt. A vendéglátóhelyek már délelőtt nyitva tartanak egészen hajnalig, amíg zajlanak a koncertek. A rendezvény legnagyobb sikere abban rejlik, hogy a helyszínek közel találhatóak egymáshoz képest, mindegyik a belvárosban található.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában