Útinfó

2024.07.15. 08:53

Nem lesz zökkenőmentes az utunk az M6-os autópályán

Bama.hu

Burkolatfelújítási munkák zajlanak M6-os autópályán:

- Ráckeresztúr térségében. A 29-es és 31-es km között Villány felé a forgalom a belső sávban halad. A munkavégzés okán a 30-as jelű Keresztúri pihenő sem vehető igénybe a Villány felé tartóknak.

- Adony és Kulcs között. Az 54-es és 59-es km között a forgalom a Villány felé vezető oldalon, irányonként egy-egy sávon halad. A munka kapcsán – Budapest irányában – az 57-es jelű Szentmihályi pihenőt is lezárták.

- Dunaújváros közelében. A 66-os és 71-es km között Villány felé a forgalom a külső sávban halad.

A 6-os főúton:

- aszfaltmarási munkákat végeznek Pécsen. A 194-es km-nél egy sávot lezártak.

- ugyancsak Pécsett, a 198-as km-nél távfűtési vezetéket cserélnek, ezért a belváros felé vezető két sávot lezárták. A forgalom az ellenkező oldalon, irányonként egy-egy sávon halad.

- a 200-as km-nél burkolatfelújítás kezdődött. A Pécs belvárosa felé vezető oldalon a külső sávot elkerítették a forgalom elől. 

Az 58-as főúton:

- Pécsen, a Siklósi úton, az 1-es km közelében csatornáznak. A kifelé tartó sávokat lezárták, a forgalom a másik oldalon, irányonként egy-egy sávon halad.

- Szalánta belterületén, a 12-es és 15-ös km között csatornáznak. Félpályás lezárásra, jelzőlámpás irányításra kell számítani!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában