Nagy műsor lesz

2024.07.11. 14:40

Már töltik a poharakat, pénteken indul a Rozé fesztivál Villányban

Elérkezett az idei július legrózsaszínebb hétvégéje. Július 12-13-án rendezik meg ugyanis Villányban a Rozé fesztivált. Szombaton idén is sor kerül a humorral fűszerezett közös futásra. 

Mohay Réka

Fotó: Löffler Péter

A RozéMaraton és a Bulifutás 3 km-es távon vezet végig a városon, érinti majd a történelmi pincesort is. A verseny egyetlen kötelező eleme a rózsaszín öltözet és a minél vidámabb kiegészítők, a „legrozébb” induló pedig idén is jutalomban részesül.

A bor szerelmeseire idén is különféle kóstolnivalók, illetve a tavalyi évhez hasonlóan nagyszabású közös koccintás vár. A borok mellé változatos gasztronómiai kínálattal készülnek a szervezők, helyi termelők és éttermek kínálják majd fogásaikat.

Péntek este fellép a Villányi Ifjúsági Fúvószenekar, akiket sztárvendégek követnek: Manuel és a Wellhello ad koncertet.

Szombaton szépségverseny, majd további koncertek is várják az érdeklődőket a rózsaszín futás mellett. Fellép a Don’t Stop the Queen, a BSW és Lotfi Begi, de külföldi sztárfellépő is érkezik: Pablo Reyes, a Gipsy Kings együttes alapító tagja adja elő az örökzöld katalán és spanyol ihletésű slágereket a közönség számára.

Szintén 13-án került sor a Pannon Pump Track Kupasorozat ötödik fordulójára is Villányban.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában