Útinfó

2024.05.31. 08:40

Több akadály is vár ránk az M6-os autópályán

Bama.hu

Útlezárások az M6-os autópályán 

- A 28-as és 35-ös km között mindkét oldalon lezárták a külső és a leállósávot. A 34-es jelű Ráckeresztúri csomópont sem vehető igénybe egyik oldalon sem.
- Aszfaltozás miatt Budapest felé, az 56-os és 53-as km között a belső sávot lezárták. Az 55-ös km-nél lévő Adony / Perkáta csomópontot a főváros irányába megnyitották.

- Dunaújváros térségében burkolatfelújítási munkák miatt új terelést építettek ki a 68-as és 65-ös km között. Lezárták a külső és a leállósávot a Budapest felé vezető oldalon, továbbá a 67-es jelű Dunaújváros-Észak csomópontot is a főváros irányába.

- Budapest felé a 179-es és 174-es km között a külső sáv zárására kell számítani, mert aszfaltoznak!

- Burkolati jeleket festenek az M60-as autópálya csomópontja előtt, Villány irányába. A 189-es és 190-es km között a belső sáv zárása mellett dolgoznak.

További útlezárások Baranyában 

- Az M60-as autópályán, az M6-os autópálya irányába, a 13-as és a 12-es km közötti szakaszt aszfaltozás miatt lezárták. A forgalom a szemközti oldalon, irányonként egy-egy sávon halad.

- Az 58-as főúton, Szalánta belterületén csatornáznak. A 12-es és a 15-ös km között helyenként félpályás lezárásra, jelzőlámpás irányításra kell számítani.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában