Bama.hu videó

2024.05.14. 19:21

Gál Kinga Mohácson: a FIDESZ-KDNP kitart a békepárti álláspont mellett (videó)

Lakossági fórum vendége volt Gál Kinga, a Fidesz európai parlamenti (EP-) képviselőcsoportjának elnöke Mohácson. Az országjárás keretén belül megrendezett fórumon Pávkovics Gábor, Mohács polgármestere és dr. Hargitai János országgyűlési képviselő fogadta Gál Kingát.

Bama.hu

Fotó: Laufer László

– Soha ekkora tétje európai parlamenti választásnak nem volt, mint most. Bár az Európai Unió alapító atyáinak szándéka az volt, hogy béke és jólét uralkodjon a térségben, sok év után oda jutottunk, hogy arról szól a választás, háború, vagy béke? – fogalmazott Gál Kinga.

Arról beszélt, valóságos háborús pszichózis él Nyugat-Európában, a brüsszeli, EU-s döntéshozók körében. Egyre inkább belelovalja magát ez az elit egy háborúpárti álláspontba, mára már az atomfegyverek lehetősége is felmerült. Gál Kinga hangsúlyozta, a „dollárbaloldal” külföldi érdekeket tart szem előtt a nemzeti magyar érdekek helyett.

– A FIDESZ-KDNP első perctől kezdve kiáll amellett, hogy Magyarország nem akar háborút a szomszédban. Ezen állásponton azóta sem változtattunk 

– hangsúlyozta az EP-képviselő.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában