Nyárváró

2024.05.11. 11:30

Bababörzét tartanak az uránvárosi piacon

Tóth Viktória

Fotó: Natalia Deriabina

Nyárváró baba-gyerek börzét tart a Pécsimami Közhasznú Egyesület és a Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. Május 12-én fedett helyszínen, a pécsi Uránvárosi Piac épületében várják a családokat délelőtt 9-12-ig. Több száz méternyi baba- és gyerekholmi, játékok lesznek beszerezhetőek a bolti ár töredékéért. S mint arra a Pécsimami is figyelmeztetett, szeptemberig nem lesz több börze, így a nyári ruhák mellett akár az ovis ágyneműt, tornazsákot és az iskolatáskát is meg lehet venni. Parkolni a 6-os út túloldalán az uránvárosi kormányablak parkolójában ingyenesen lehet. A szervezők a rászorulókra is gondoltak, a feleslegessé vált gyerekholmikat bárki leadhatta a piacfelügyelői irodában.

Az év második felében, szeptember 1-én tanévkezdő baba-gyerek, szeptember 8-án őszi kamasz-felnőtt, október 13-án pedig őszi baba-gyerek börzére hívnak. Az év zárásaként november 10-én télköszöntő baba-gyerek, december 8-án pedig karácsonyváró baba-gyerek-kamasz-felnőtt vásárra várnak.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában