Dupla ünnep Komlón

2023.08.11. 14:40

Szeptember első napján, a Bányásznapok rendezvénysorozatán nyílik meg a Kaptár

Wald Kata

A Komlói Bányásznapok nyitónapján, szeptember 1-jén kerül sor a város fejlődését látványosan reprezentáló Kaptár ünnepélyes átadására. Ekkortól a jelenleg a Közösségek Házában működő adminisztrációs részleg is átköltözik a Kaptárba, az ezáltal felszabaduló helyiségeket pedig civil szervezetek, egyesületek vehetik majd használatba. 

A város központjában, a Komlói Színház és a Közösségek Háza közötti területen megépült komplexum az egyike annak a négy nagy projekt­nek, amely megvalósítására a 2020. év végén összesen mintegy 3,5 milliárd forint kormányzati támogatást kapott az önkormányzat. A helyi művészeti csoportoknak új otthont adó, számukra professzionális munkakörülményeket kínáló épülettel a komlóiak régi álma válik valóra: az új, többfunkciós létesítményben a kamaratermen kívül több próbaterem, öltözők és különböző közösségi helyiségek is helyet kapnak a jövőben. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában