Újabb belvárosi akadály

2023.09.21. 18:05

Jelentős munkálatok kezdődnek, zsákutca lesz részben az Aradi Vértanúk útja

Zsigmond József

A kép illusztráció

Fotó: Ádám János

A Hunyadi János utcát mindkét irányban 10 méteres szakaszon felbontják, ezért északi irányból a Hunyadi utcából nem lehet majd az Aradi Vértanúk útjára kanyarodni, az Aradi Vértanúk útjának ez a szakasza pedig zsákutcává alakul.

Gázhálózati javítási munkálatok miatt útfelbontásra és forgalomelterelésre kell számítaniuk Pécsett, a Hunyadi János utca – Aradi Vértanúk útja – Kálvária utca csomópont irányában közlekedőknek szeptember 21-én, csütörtökön, reggel 8 órától visszavonásig, tudtuk meg az E.ON sajtóirodájától.

Mint írták,  a Hunyadi János utcát mindkét irányban 10 méteres szakaszon felbontják, ezért északi irányból a Hunyadi utcából nem lehet majd az Aradi Vértanúk útjára kanyarodni, az Aradi Vértanúk útjának ez a szakasza pedig zsákutcává alakul. Kerülni a Juhász Gyula - Mecsek utca - Aradi Vértanúk útja felé lehet, a Hunyadi utcán északi irányból csak egy sávon haladhat majd a forgalom. Mint korában írtuk, a munkálatok az autóbusz-közlekedést is érintik.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában