Ki tette a bejelentést?

2023.08.16. 13:57

Rendőrök zavarták meg a gyerekek élményautózását a piros Ferrarival

Nem ment simán hétfőn a piros Ferrarin az álomautózás a gyerekeknek. Kiderült, miért hívtak rendőrt.

Zsigmond József

Fotó: Löffler Péter

Hírportálunk beszámolt róla, hogy a pécsi Makay úti Tesco parkolójába hétfőn délelőtt gurult be egy sportautó. A Jákob Alapítvány még júliusban indította el a Minden gyerek Ferrari-ja programot, melynek során több városba is ellátogattak és ellátogatnak, hogy a gyerekeknek örömet szerezzenek. A hétfő kocsikázást rendőri intézkedés zavarta meg. Információink szerint kétszer is kihívták a rendőröket.

Megkérdeztük: miért kellett a rendőröknek intézkedniük?

– Augusztus 14-én 14 óra körül arról érkezett bejelentés a rendőrség ügyeletére, hogy Pécsett, a Makay István út 5. szám alatt lévő parkolóban egy piros színű sportautóval „randalíroznak

 – közölte kérdésünkre a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya.

Mint a rendőrség írta, a kiérkező rendőrök a helyszínen megállapították, hogy gyermekek részére tartanak bemutatót, azonban a szervező a parkoló azon részét nem foglalta le, ahol a program zajlott, azt a forgalom elől nem zárták le, azaz balesetveszélyes volt.

Az intézkedő rendőrök figyelemfelhívását követően a szervezők felfüggesztették a rendezvényt arra az időre, amíg a területet a forgalom elől elzárták, majd a járművet biztonságosan bemutatták.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában