Lehet szellőztetni!

2024.08.22. 07:45

Jó hír, hogy éjszaka kissé lehűl a hőmérséklet

Bama.hu

Forrás: shutterstock

Fotó: Sarkadi Roland

Fátyolfelhőzet lesz felettünk, amely az ország északi felén időszakosan szűrheti a napsütést, a Tiszántúlon emellett gomolyfelhők is képződnek. Az ország keleti felén egy-egy zápor, esetleg zivatar előfordulhat. Már inkább csak a Tiszántúlon élénkül meg az északias szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet csütörtökön 25, 31 fok között valószínű.

Péntek

Nagyrészt derült, napos, száraz időre számíthatunk. Napközben időnként megélénkül a déli szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 13, 18 fok között alakul, de a hidegre érzékeny helyeken 8, 12 fok is lehet. A csúcshőmérséklet 29 és 34 fok között valószínű.

Szombat

Többnyire derült, napos, illetve fátyolfelhős időre van kilátás csapadék nélkül. A déli szél napközben időnként megélénkül. A minimum-hőmérséklet 12, 20, a csúcsérték 32, 37 fok között Többnyire derült, napos, illetve fátyolfelhős időre van kilátás csapadék nélkül. A déli szél napközben időnként megélénkül. A minimum-hőmérséklet 12, 20, a csúcsérték 32, 37 fok között valószínű.

Orvosmeteorológia

A nagyon várt hidegfront sem tudja tartósan megtörni a rendkívüli hőhullámot! Egyáltalán nem javul a humánmeteorológiai-orvosmeteorológiai helyzet az időjárás-érzékenyek számára! Ez a hidegfront sem bír el a hőhullámmal! Kisebb javulást, de terhelést is hoz a frontérzékenyeknek!

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!