Emelkedik a hőmérséklet

2024.07.04. 07:40

A hétvégére ismét melegünk lesz, lehet strandolni

Bama.hu

A kép illusztráció

Forrás: Shutterstock

Fotó: Pheelings media

Gomolyfelhős, napos időre van kilátás. Zápor néhol előfordulhat, nagyobb eséllyel a Duna vonalától keletre, illetve az Alpokalja térségében számíthatunk rájuk. Az északnyugati, északi szelet a Dunántúlon és a Duna vonalának tágabb térségében élénk, az Északnyugat-Dunántúlon erős lökések kísérik. A legmagasabb nappali hőmérséklet nagyrészt 25 és 28 fok között várható.

Péntek

Napos időre számíthatunk gomolyfelhőkkel. Csapadék nem valószínű. Az északnyugati, nyugati szél a délnyugati tájak kivételével nagyobb területen megélénkül, néhol megerősödik. Hajnalban 10, 18, délután 26, 31 fokot mérhetünk.

Szombat

Napos idő várható fátyolfelhőkkel, kevés gomolyfelhővel, csapadék nélkül. Sokfelé megélénkül, az Észak-Dunántúlon megerősödik a déli, délkeleti szél. A hajnali 12, 19 fokról délutánra 29 és 35 fok közé emelkedik a hőmérséklet.

Orvosmeteorológia (koponyeg.hu)

Számottevő fronthatás nem terheli szervezetünket. A frontérzékenyek javulást tapasztalhatnak. Jelentősebb egészségi állapotot befolyásoló időjárási tényezőre nem kell számítani, a legtöbb időjárás okozta tünet enyhül, illetve megszűnik.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!