Gratulálunk!

2022.04.12. 17:30

Díjakat osztott a Kereskedelmi és Iparkamara

A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara elnöksége kiosztotta a 2021-es évi kamarai díjakat a kamarai testület és a tisztviselők által megválasztottak számára.

Radnai B.

Angster József-díjjal tüntették ki dr. Armbruszt Simont, a Soft Flow Kft. ügyvezetőjét, akinek vállalkozása nemzetközileg elismert K + F Kiválósági Központtá nőtte ki magát és több mint 70 magasan képzett embert foglalkoztat. 
 

 

Az Év üzletembere díj kitüntetettje Dallos László, a pécsi Z Elektronika ügyvezetője lett. A díjazott által vezetett ipari elektronikát gyártó cég 120 főt, főként magasan képzett mérnököket foglalkoztat. 
 

 

Életműdíjjal ismerték el Borsós Istvánt, a kézműves kamara korábbi titkárát, Hornicz Józsefet, a Hunor Kesztyűgyár egykori vezető beosztású dolgozóját, akinek saját vállalkozásának kesztyűit világsztárok hordják, illetve Huppert Lászlót, a kamara mohácsi elnökségének tagját. 
Elnöki kitüntető oklevélben részesült Gódi Attila, a Terrán Tetőcserép Kft. ügyvezetője, akinek vállalkozása Közép-Európa egyik legfejlettebb gyártástechnológiájával rendelkező nemzetközi cégévé vált. 
 

 

Az Év fiatal üzletembere díjat Katics Ákos, a kamara Iparfejlesztési Bizottságának aktív tagja kapta, aki a családi alapítású Hungaro Energy Kft.-nél ügyvezetőként földgáz- és villamosenergia-értékesítéssel foglalkozik. 
 

 

A Címzetes kamarai tanácsos cím idei kitüntetettjének prof. dr. Helyes Zsuzsannát, a Szentágothai János Kutatóközpont elnökét, dr. Hirth Markust, a Dél-Dunántúli Gépipari Klaszter elnökét és Molnár Gábort, a 2018-ban alapított és a kamara által menedzselt Építőipari Technológiai Klaszter elnökét választották. 
 

 

Kamarai tanácsosi díjjal jutalmazták Császár Gergelyt, a kamara innovációs projektiroda vezetőjét. 
Baranyai Idegenforgalmi Díjat nyert az Almalomb Kulináris Kitérő és Találkozóhely és a Hosszú Tányér Gourmet Ház, valamint Szamosi Szabolcs, a Filharmónia Dél-Dunántúl Nkft. ügyvezetője. 
 

 

Környezetvédelmi Díjjal ismertél el a megújuló energiákkal foglalkozó Renergy Consulting Kft.-t, valamint a Baranyai Gasztronómiai Klaszter alapító tagját, a Király-Nappali Kft.-t, illetve a LAFARGE Cement Magyarország Kft.-t. 
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!