Napi visszatekintő

2023.04.03. 22:50

Ezek voltak a hét első napjának legfontosabb hírei - 2023. április 3.

Nem telt eseménytelenül a nap Baranyában; nézzük mi minden történt április első hétfőjén.

Montázs

Forrás: bama.hu

Hírportálunk beszámolt a vasárnapi bólyi balesetről, hétfőn pedig részleteket közöltünk róla. A kocsiban csak a sofőr utazott, aki beszorult a roncsba.

A pécsi rendőrök a lakosság segítségét kérik a 69 éves nő eltűnése kapcsán. A nő április 3-án 3 óra körül Pécs, Tildy Zoltán utcai otthonából ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról, tartózkodási helye ismeretlen. A felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

A fővárosban április 13-án nyílik a Csontváry170 kiállítás, amelyhez a két legnagyobb festményt hétfőn szállították Pécsről Budapestre, ám kisebb műszaki malőr, illetve a szél miatt az elszállítás elhúzódott. A helyszínen fotóztunk, videóztunk is. Többszöri próbálkozás után végül sikerült a képeket tartalmazó konténert a teherautóra emelni, és a jármű elhagyta a pécsi Széchenyi teret, Budapest felé vette az irányt.

Izgalmasan alakult az AutóCity Volkswagen Baranya Megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság hétvégi köre, de talán a komlói fiaskó a legnagyobb meglepetés. A bravúrhoz kellettek a remeklő pécsi teljesítmények, de több csapatban is voltak kimagasló szereplések. Ebben a cikkben megmutattuk a forduló válogatottját!

Hogyha április 3-án jártunk kint a Széchenyi-téren kihelyezett hímes tojásnál, akkor belefuthattunk egy nyuszifület viselő alakba, aki nyusziugrásban ugrálta körbe a látványosságot. És hogy mindezt miért? Ebből a cikkből kiderül.

Két pécsi ingatlanhoz riasztották a tűzoltókat, mivel a lakásban szén-monoxidot érzékeltek a lakók. A szombati esetről hétfőn kaptunk hírt, így meg is írtuk.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!