Már csak két meccs

2024.07.10. 08:56

Az angolok mellett tette le voksát a pécsi ikon

Kvanduk Bence

Fotó: AFP

Már csupán két mérkőzés van vissza addig, hogy megtudjuk, 2024-ben melyik nemzet mondhatja el, övé a legjobb labdarúgó válogatott Európában. Első körben viszont szerdán a Hollandia–Anglia mérkőzésen kell elérnie az egyik gárdának, hogy a fináléban szembenézhessen a spanyol-francia összecsapás győztesével.

Az angolok eddigi szereplése rengeteg kritikát váltott ki. Ugyan a szurkolókkal az eredményekkel nem lehet komoly problémájuk, hiszen eljutott eddig a gárda, sokkal inkább a játékképe az, amiért saját hazájában is óriási össztűz alá vették a szövetségi kapitányt, Gareth Southgatet.

– Mindkét csapatnak top játékosai vannak – jelentette ki Turi Zsolt, a PMSC és az Újpest ikonikus labdarúgója. – Ennek ellenére elég gyengén játszottak az előző mérkőzéseken. Egyik se ragadtatta el szórakoztató futballal a közönséget. Az angolok kerete az erősebb, úgy érzem, hogy egy góllal jobbak lesznek, mint a hollandok, ők kerülnek majd a döntőbe. A szerencse mindkét csapat elődöntőbe jutásában nagy szerepet játszott. Kíváncsi vagyok, ezen a mérkőzésen kit támogat majd Fortuna, mert az rendkívüli mértékben befolyásolhatja az összecsapást, ahogyan a játékvezetés is. Sok gyenge bírói teljesítményt láttunk eddig.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!