Hirdetés

2024.08.14. 08:00

Újra együtt futhatunk gyermekeinkkel a Királyegyházi Cementgyárnál

PR cikk

●    Immár 9. alkalommal rendezik meg az ,,Együtt Gyermekeinkért" Szentlőrinc–Királyegyháza Jótékonysági Futóversenyt
●    A verseny időpontja: 2024. szeptember 20., péntek

 

A Holcim Magyarország Kft. szeptember 20-án, pénteken immár 9. alkalommal rendezi meg az ,,Együtt Gyermekeinkért" Szentlőrinc–Királyegyháza Jótékonysági Futóversenyt a Királyegyházi Cementgyára parkolójában.

A hagyományosan kora őszi eseményt a korábbi évek sikeres együttműködését követve az idén is a Királyegyháza Felvirágoztatásáért Közalapítvány, Királyegyháza és Szentlőrinc önkormányzatai, valamint a Holcim Magyarország Kft. közösen szervezi a helyi civilek bevonásával. Az esemény célja az egészséges és aktív életmód népszerűsítése a helyi lakosság, különösen a fiatalok körében.  A futóverseny nevezési díját és az egyéb pénzbeli támogatásokat teljes egészében a résztvevő iskolák sporteszköz-vásárlására fordítják.

A rendezvény több mint egy futóverseny, több mint adománygyűjtés. A térség jövője közös építő folyamat, amelynek alapértékei meghatározzák jelenünk lépéseit.  A környezeti egyensúly, fenntarthatóság, az esélyegyenlőség és a közösségi szemlélet megteremtése mellett a fiatalok jelentik a kulcsot a jövőnkhöz. A sportolás javítja a gyermekek egészségét, növeli az önbizalmukat, fejleszti szociális készségeiket, hozzájárul kiegyensúlyozott fejlődésükhöz. Emiatt is külön öröm számunkra, hogy évről-évre egyre több iskolás diákot és felnőttet köszönthetünk rendezvényünkön, akik futócipőt húzva támogatják jótékonysági ügyünket

– nyilatkozta a szervezők nevében Turbéki Judit, a Holcim Magyarország Kft. kommunikációs vezetője.

A szervezők ezúttal is három távval és egyéb szabadidős, interaktív programokkal várják a kicsiket és nagyokat szeptember 20-án a Holcim Királyegyházi Cementgyárában. Az idén is minden futó rajtcsomagot kap, ezen kívül a Holcim munkatársai által készített, betonból készült befutóéremmel a nyakában térhet haza. A legjobbakat pedig külön is díjazzák a szervezők.

A program, részletek:

●    Időpont: 2024. szeptember 20., péntek
●    Helyszín: Holcim Magyarország Kft. Királyegyházi Cementgyárának parkolója
●    Távok: 
3 km („Királyegyházai kör”), 
4 km („Szentlőrinci kör”), 
11 km („Holcim kör”)
●    Regisztráció: A részvétel online előzetes regisztrációhoz kötött, határidő: szeptember 13. 
●    Nevezési díj: 18 éven felüliek számára jelképes 1000 Ft, amit a verseny napján a helyszínen kell befizetni. A jó ügy minél nagyobb mértékű támogatása érdekében lehetőség nyílik ennél nagyobb összegű nevezési díj fizetésére is. A magasabb összeget befizetők külön nyereménysorsolásban vesznek részt, további értékes Holcim ajándékcsomagokért. 
●    Eredményhirdetés: minden távon, több kategóriában, nemenként az első három helyezett érmet, valamint a támogatók által felajánlott tárgyi jutalmat kap.
Jelentkezés és további információ a holcim.hu/futas oldalon, valamint a futóverseny hivatalos Facebook oldalán („Együtt Gyermekeinkért" Jótékonysági Futóverseny) érhető el.

További információ: www.holcim.hu 
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában