Hirdetés

2022.09.14. 10:30

MILAAS divatbemutató a Fibula Hotelben

Tegye magát szabaddá szeptember 17-én, mert erről a divatbemutatóról Ön sem akar lemaradni! Fashion Show by Millaas a Fibula Residence Hotelben kerül megrendezésre, ahol megnézheti a tehetséges pécsi tervező különleges ruhakollekcióját és akár egy 3 fogásos vacsorával is megkoronázhatja az estéjét.

Pécs, Fibula x Millaas Fashion Show: Szeptember 17. 18:00 Fibula Residence Hotel & Wellness

További információk Facebookon, illetve jegyvásárlás online, vagy személyesen a Fibula Hotel Recepción (7621 Pécs Teréz utca 9.) 

MILLAAS az artisztikus, glamúr és extravagáns stílust képviseli. Szentirmai Márta Szilvia jogi tanulmányai mellett 2016 decemberében alkotta meg a MILLAAS márka első darabjait. Márta az egyetemi évei alatt végezte el a divattervező szakot, majd a későbbiekben autodidakta módon tanulta tovább a szakma fortélyait. 2018-ban elnyerte a Marie Claire Fashion Days, Az Év Fiatal Divattervezője Közönségdíjat, majd 2019-ben a SYOSS AWARD Divattervező versenyén, a márka ruhakölteménye a legjobb 10 ruhakreációk között szerepelhetett.

2020 őszén már a Budapest Central European Fashion Week-en is jelen volt, mint fiatal tehetség a 2020-as őszi/téli kollekciójával, a Young Talent Mentorprogramban is részt vett. A márka főbb stílusjegyei a virág és állat motívumok, melyek saját printekben, kézi festésben és díszítésben jelennek meg. Különleges és egyedi ízlésvilág jellemzi a tervező ruhakölteményeit. A MILLAAS fő profilja a személyre szabott alkalmi és esküvői ruhák tervezése és azok megalkotása.

A rendezvény célja a divatesemények hagyományának újraélesztése, valamint egy különleges gasztronómiai utazás, melyet egy csodaszép ruhakölteményekkel teli bemutató előz meg. A magyar divat szerelmesei biztosan nem fognak csalódni a nőies és időtálló eleganciát képviselő ruhakölteményekben, akik pedig eddig nem találkoztak volna a márkával, most betekintést kaphatnak szombaton a Fibula Residence Hotelben!

“A rendezvény különlegessége, hogy nem csupán egy divatbemutatót rendezünk, hanem egy vacsorával egybekötött programot, ahol nem csak a ruhák látványát élvezhetik a vendégek, hanem a finom falatokat egyaránt. Aki eljön, egy exkluzív és nagyon stílusos rendezvényen vesz részt, ahol Ferenczi Kamilla és Edelmann Sofi fűszerezik meg az estét páratlan hangjukkal Pécs legújabb belvárosi szállodájában. A helyszín egy 5 Fibulás ékszerdoboz szálloda, mely 1 évvel ezelőtt nyitotta meg kapuit a város szívében. Számomra különleges a hotel, hisz Pécsett, de még csak a környékén sincs párja ennek a wellness szállodának. A hotel neve már a római korban kapcsolódott a divat világához, hisz a Fibula római kori brosstűt jelent. Első alkalommal a szállodába való belépéskor az impozáns homlokzat ragadott meg, melyet a belső enteriőr csak fokozni tudott. Minden érdeklődőt szeretettel várunk a szombati eseményünkre! ”. - árulta el Szentirmai Márti a MILLAAS márka tulajdonosa.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában