Postabontás

2024.08.27. 20:20

Az autó lángolt, füstté vált egy álom - osztotta meg szomorú élményét olvasónk

Wald Kata

A kép illusztráció

Fotó: J.Kozak

Lángra kapott egy autó augusztus 15-én a Teleki Blanka és Fehérhegyi utca sarkánál. Az autót a fiam vezette - szerencsére senki nem sérült meg, és az autó se égett porrá, ami elsősorban a környéken lakók, és az arra járók segítőkészségének, valamint a tűzoltók gyorsaságának és szakszerű munkájának köszönhető. Szeretnék ezúton is mindenkinek, aki részt vett az oltásban, köszönetet mondani. 

Az utca lakói, amint meglátták, hogy baj van, vödrökkel kezdték el hordani a vizet a lángoló autóhoz, mások azonnal hívták a tűzoltókat, két motoros pedig rögtön a közelben lévő garázsunkhoz sietett, ott ugyanis több poroltót is tartunk. Hatalmas benzintankkal rendelkezik a jármű - belegondolni is szörnyű, hogy mi történt volna, ha az berobban. A lényeg, hogy sikerült időben eloltani a lángokat úgy, hogy csak az autó motorház teteje sérült meg, a többi része épségben maradt. 

Az autóról azt kell tudni, hogy egy páratlan szépségű veterán jármű, amelyet évtizedekkel ezelőtt vásárolt a fiam, egy akkoriban igen népszerű film hatására. Az álma volt egy ilyen autó, nagy becsben tartotta - de ez az álom sajnos most füstté vált.

 Hosszú ideje senki nem használta a kocsit, a garázsban állt. Augusztus 15-én is csak egy próba kör volt a terv, amikor a baj megtörtént. Vélhetően elektronikai hiba okozhatta a tüzet. Hangsúlyozom, az isteni gondviselés mellett a környék lakóinak, példaértékű összefogásuknak, és a tűzoltók segítségnyújtásának köszönhető, hogy személyi sérülés nem történt. Hálásan köszönöm mindenkinek!  

Név és cím a szerkesztőségben

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!