Ingatlanajánló

2024.06.30. 17:00

Patak és erdő ölelésében, eladó egy csodálatos telek és parasztház

Az elvarázsolt romantikus telken a Szent András patak csordogál át.

Bama.hu

A zsáktelepülést erdős dombok és messze nyúló síkság határolják. Ön mihez kezdene az ingatlannal? Inkább a helyreállítást választaná, és felújítaná a parasztházat, vagy a bontás mellett döntene és valami egészen mást álmodna a helyére?

A falu, ahol a mesék soha nem érnek véget....

Alsómocsoládon, erdő és patak ölelésében megvételre kínálok egy felújítandó, de sokak szemében inkább már lebontandó családi házat.

 

A telek rendkívüli értékekkel bír, hiszen a Szent András patak csordogál át rajta, ami teljességgel a területhez tartozik. Ettől is olyan romantikus és elvarázsolt az egész.

A település nagy számban külföldiek, magyarok, és svábok által lakott.

 

Egy pár szó a településről: A község a Mecsek északi lankáin, Baranya és Tolna vármegye határán fekszik, közúton Dombóvártól 17 km-re délkeletre. Zsáktelepülés, csak a Bonyhád-Kaposszekcső közti 6534-es útból Mágocs központjában dél felé kiágazó öt számjegyű bekötőúton, a 65 174-es számú mellékúton érhető el. Keleten erdős dombok határolják, nyugaton pedig messze nyúló síkság. A további részleteket itt találod.

Az ingatlanhoz pince is tartozik!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!