Hírek

2004.10.14. 11:33

Hírsáv

BAMA

Német katonák nem mennek Irakba
Egyértelműen Gerhard Schröder német szövetségi kancellár a kormány ülésén világosan és félreérthetetlenül kijelentette: nem küldenek Bundeswehr-katonákat Irakba. Hozzáfűzte: a kabinet álláspontja Irakkal kapcsolatban változatlan.

Ingatlanokat kapnak vissza a magyar egyházak
Elvi döntés További ingatlanokat kapnak vissza a romániai magyar történelmi egyházak, miután a román Országos Resti-túciós Bizottság újabb húsz elvi döntést hozott ebben az ügyben – közölte a Szabadság című kolozsvári napilap.

Ujjlenyomat az ukrán határokon is
Szigorítás Ukrajnában a növekvő terrorveszély miatt megvitatják az ujjlenyomatvétel bevezetését a határátkelőkön – jelentette be az ukrán állami határőrszolgálat.

Teljesen meggyógyult a bukott diktátor
Műtét után Felgyógyult Szaddám Huszein volt iraki elnök, akit két héttel ezelőtt lágyéksérvvel operáltak meg egy amerikai irányítás alatt álló kórházban, a bagdadi úgynevezett zöld zónában – közölte szerdán egy amerikai katonai tisztségviselő.

Megtalálták a maffia titkos temetőjét
Gengsztervilág Több mint húsz évvel egy New York-i gengszterháború után a rendőrség megtalálta a maffia régóta keresett temetőjét. Queens városrész sáros vidékén két, egykor rettegett gengszterfőnök csontvázát és további holttestek maradványait ásták ki.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!