Egyéb

2004.10.14. 11:29

Hírek – hírességek

BAMA

Túlvilági bérlők költöztek Gwyneth házába
SZELLEMEK élnek Gwy-neth Palt-row és Chris Martin nemrég vásárolt új otthonában. A furcsa albérlőket az előző tulajdonosok hagyták rájuk. A szomszédok szerint a korábbi lakókat, Kate Winsletet és Sam Mendezt üldözte a balsors, ezért is költöztek el. Paltrow-ék, hogy elkerüljék a bajt, minden régi lomot kidobtak az épületből.

Már a Király unokája is világhírre tett szert
A LEGKÍVÁNATOSABB modellnek kiáltották ki Elvis Presley unokáját. Lánya, Lisa-Marie Presley után most tizenöt éves unokáját is megismeri a világ. Danielle már most a Dolce&Gabbana divatbemutatóin szerepel, ráadásul a két tervező külön-külön is támogatja az ifjú szépség karrierjét.

A nászút időpontja még mindig bizonytalan
SZERELEMRE sincs ideje, nemhogy nászútra mehetne Carmen Electra és Dave Navarro. A Baywatch sztárja és zenész férje novemberben ünnepli első házassági évfordulóját, de a mézesheteket még mindig halasztgatják. Azt remélik, még aranylakodalmuk előtt eljutnak kettesben egy romantikus helyre.

Andrea Bocelli új lemezt készít
ÖTVENMILLIÓ eladott albummal büszkélkedhet a kivételes tehetséggel megáldott énekes, Andrea Bocelli. Pavarotti felfedezettje nem ül tétlenül a babérjain, nemrég stúdióba vonult, hogy elkészítse negyedik CD-jét. Az Andrea című új korong várhatóan novemberben kerül az üzletekbe.

Listán a világ száz legrosszabb gitárszólója
RETTEGHETNEK a gitárnyűvők, mert az amerikai Guitar World magazin kegyetlenül kiosztja majd őket decemberben megjelenő számában.
A magazin összeállította a világ száz legrosszabb szólójának listáját. Nem kíméltek senkit, a listán olyan nevek is felbukkannak, mint Ted Nugent, Lenny Kravitz vagy Carlos Santana. A dicstelen első hely C. C. Devilé,
a Poison gitárosáé lett.

Hasselhoff játszhat a Harry Potterben
BEKERÜLHET David Hasselhoff a hírek szerint az új Harry Potter-filmbe. A Knight Rider sztárjáról az utóbbi években csak alkoholproblémái kapcsán hallhattunk. Most azonban újra a színész Hasselhoff került az érdeklődés középpontjába. Az új Potter-film izgalmasabbnak ígérkezik az eddigieknél, egy szerep tehát nagy lehetőség lenne Davidnek a visszatérésre.

Hamis jegyeket árulnak a U2 jövő évi koncertjeire
VILÁG KÖRÜLI TURNÉT tervez 2005-re a népszerű ír együttes, a U2. Mivel a helyszíneket és az időpontokat még nem mindenhol egyeztették, hivatalosan a jegyek árusítása sem kezdődött meg. Ennek ellenére egy internetes honlapon már megvételre kínáltak hamis belépőket
a U2 londoni, dublini és párizsi koncertjeire.

Madonna szemmel verte Elton John szeretőjét
ÖLNI TUD a szemeivel Madonna, legalábbis ezt állítják, akik részt vettek a tiszteletére rendezett londoni partin. Mint köztudott, Elton John nemrégiben azt állította, hogy Madonna csak tátog a koncertjein. Nem is ment el a partijára, barátjával, David Furnishsel képviseltette magát. Az énekes helyett tehát kedvesét érték a popdíva gyilkos pillantásai.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!