Közélet

2012.11.30. 12:37

Kórházfolyosót festettek a Tettye önkéntesei

A Tettye Forrásház Zrt. munkatársai a Mosolygó Kórház Alapítvány önkéntes akciójához csatlakozva a Pécsi Gyermekklinika egyik osztályának folyosóját festették színesebbre.

BAMA

Számban és lelkesedésben is erős csapattal csatlakoztak a Tettye Forrásház Zrt. munkatársai az elmúlt hétvégén a Mosolygó Kórház Alapítvány önkéntes akciójához, amelyben a Pécsi Gyermekklinika egyik osztályának folyosóját festették színesebbre. A huszonnégy önkéntes a klinika folyosóját megszállva reggeltől délutánig ügyködött, hogy a sivár falakat gyerekbarát mintákkal és ábrákkal dekorálják az alapítvány pécsi koordinátorának irányításával.

Bár a kórtermek többsége a hétvége miatt lakatlan volt, az osztályon lévő beteg gyerekek örömmel figyelték az ecsetekkel és létrákkal sürgő-­forgó önkénteseket, sőt időnként „szakfelügyelőként” is besegítettek: egy kisfiú döntötte el például, milyen színűek legyenek az almák a falra frissen felvarázsolt fán.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!