Kék hírek, bulvár

2015.07.08. 14:52

Támadás Pécsen: asszonyokat vert meg egy férfi Meszesen

Címkék#Pécs

A rendőröknek a támadó azt mondta, hogy megátkozták, és ezért ütött. Később egy autót is elvitt, igaz még soha nem vezetett. Egy fának ütközött.

bama.hu

Egy olvasónk tájékoztatta a bama.hu-t, hogy szerda reggel megtámadtak két idős nőt Meszesen, az Apafi utcában. Az esettel kapcsolatban megkerestük a rendőrséget.

Mint a rendőrségtől megtudtuk, reggel 8 óra körüli időben egy nő éppen a házából jött ki, amikor minden előzetes szóváltás nélkül egy férfi megtámadta. A 76 éves nő ekkor segítségért kiáltott, erre figyelt fel a szomszédja, aki a segítségére sietett. A férfi az odaérkező másik nőt szintén bántalmazta, majd elfutott a helyszínről.

Ezt követően a férfi 9 óra körüli időben a közelben lévő Szeptember 6. térre ment, majd ott egy lezáratlan autóba ült, és a benne hagyott kulccsal elindította azt, azonban pár méter megtétele után egy fának ütközött.

A rendőrök a bevezetett intézkedések eredményeképpen rövid időn belül azonosították az elkövetőt, majd másfél órán belül a 20 éves pécsi G. Lászlót elfogták, és előállították a rendőrkapitányságra.

A fiatalember gyanúsítotti kihallgatásán beismerő vallomást tett, elmondta, hogy azért bántalmazta a két asszonyt, mert szerinte azok kötekedtek vele, megátkozták. Az jármű elviteléről úgy nyilatkozott, hogy azért vitte el, mert autózni akart egyet, úgy érezte, tudja hogy kell vezetni, de most ült volán mögé életében először.

Vele szemben a Pécsi Rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntett, könnyű testi sértés vétség, valamint jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – őrizetbe vétele mellett – folytat nyomozást.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!