Futsal

2 órája

Csak egy maradhat: egyetemi futsalrangadót rendeznek a Lauberben

Az eddigi legkeményebb csatájukra készülnek a pécsi futsalosok az NB II. Nyugati csoportjában. A PTE-PEAC a szintén hibátlan BEAC-ot fogadja hétfőn este 19.30-kor a Lauber Dezső Sportcsarnokban.

Szabó Dániel

Robert Nospak lehet a PTE-PEAC húzóembere a BEAC elleni rangadón is

Fotó: PTE-PEAC Futsal

Egyetemi rangadót rendeznek hétfőn 19.30-tól a futsal NB II. Nyugati csoportjában: a PTE-PEAC az szintén százszázalékos ELTE-BEAC-ot fogadja a pontvadászat 6. fordulójában.  

pte-peac, nospak, futsal
Robert Nospak lehet a PTE-PEAC húzóembere a BEAC elleni rangadón is
Fotó: PTE-PEAC Futsal

– Rendkívül fontos meccs vár ránk hétfőn. Az egész szezonban keményen dolgozunk és edzünk, ennek köszönhetően remekül sikerült a szezonkezdés, minden eddigi ellenfelünket legyőztük. Úgy gondolom, hogyha erről a meccsről győztesen jövünk le a pályáról, akkor a pontkülönbség, amire ezáltal szert tennénk, egy hatalmas előnyt adhatna a számunkra. Arra bíztatok mindenkit, hogy jöjjön ki szurkolni és támogasson bennünket a céljaink elérésében, azaz a bajnokság megnyerésében! – nyilatkozta a csapat Facebook-oldalán a PTE-PEAC remek formában lévő játékosa, Robert Nospak. 

A PTE-PEAC és a ELTE-BEAC vezeti bajnokságot

Az élmezőny: 1. PTE-PEAC 15 pont (+28-as gólkülönbség), 2. ELTE-BEAC 15 (+16), 3. Dunaújváros Futsal 12, 4. Ainergy FC 9. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában