Futsal

2024.09.11. 14:01

Sok újdonsággal készülnek a pécsiek a hamarosan rajtoló szezonra

Szabó Dániel

Fotó: Löffler Péter

Hétfőn este elrajtol a pontvadászat a férfi futsal NB II. Nyugati csoportjában is. A PEAC csapatának még mindig fáj az élvonalból való kiesés, de Élő Tibor együttese már minden erejével az új szezonra koncentrál, ahol a lehető legjobb helyezést szeretné elérni. 

– A 2023–24 es évadban futsalcsapatunk az NBI-ben szerepelt. Értékes tapasztalatokat gyűjtöttünk a szezon során, de sajnos a végén nem sikerült a bennmaradás – utalt vissza az elmúlt idényre a PTE PEAC Futsal Facebook-oldalán Élő Tibor vezetőedző. – A csapat nagy részét sikerült egyben tartani, így szeretnénk minél jobb helyezést elérni. Nagyon motiváltak a játékosok, augusztus elejétől már edzésben van csapatunk, keményen készülünk az idei szezonra. A hazai mérkőzéseket hétfőnként 19.30-as kezdéssel a Lauber Dezső Sportcsarnokban fogjuk játszani. Ide várjuk a nézőket, akiket szeretnénk minél jobban kiszolgálni. Sok olyan újdonságot szeretnénk bevezetni, amivel még jobban megkedvelhetik a kilátogatók ezt a szép sportágat – tette hozzá a tréner. 

A pécsiek szeptember 16-án hétfőn 19.30-kor a Nagykanizsa ellen kezdik meg az idényt. 

Az NB II. Nyugati-csoport mezőnye: Airnergy FC, Asterix, Dunaújváros Futsal, ELTE-BEAC, Mad Dogs Futsal, Nagykanizsa Futsal Club, PTE-PEAC, Sárbogárd, Tihanyi FC, Tolna-Mözs FSE. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában