Tenisz

Tegnap, 13:17

Hatból három aranyat a pécsiek hoztak el

Kvanduk Bence

Forrás: Kottász Gergely

Nívós tornán vettek részt pécsi sportolók is a Helikon Tenisz Club (HTC) centerpályáján, amely a Tehetséggondozó Tenisz Emlékverseny névadójának, dr. Forintos Lászlónak a nevét fogja viselni a jövőben. A pályánál elhelyezett névtáblát Dr. Vassné Dr. Forintos Klára, a helyi utánpótlásképzés alapjait lerakó kiválóság lánya és Horváth Imre, a HTC elnöke avatta fel.

Ami a megmérettetést illeti, a hat csoportból hármat a pécsi fiatalok nyertek meg. A PVTC tehetségei közül ketten is a dobogó tetejére állhattak. Takács Zara a 7-8 évesek vegyes versenyét nyerte meg, míg Tóth Réka a 9-10 éves lányok között diadalmaskodott. Mellettük a 9 éves fiúk megmérettetését nyerte meg Varga Áron, aki a Pécsi Elektromos SE sportolója. Különleges pillanatot jelentett a versenyen az is, hogy a legkisebbek között Forintos László dédunokája, Kottász Dalma (PVTC) állhatott a dobogó második fokára tovább víve a család örökségét.

A pécsi győztesek

7-8 éves korcsoport (vegyes): Takács Zara (PVTC).
9 éves korcsoport (fiúk): Varga Áron (Pécsi Elektromos SE).
9-10 éves korcsoport (lány): Tóth Réka (PVTC).

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában