Labdarúgás

2024.08.01. 08:45

Nyolcat lőtt a PMFC a Temesvárnak

Kvanduk Bence

Fotó: Sz. Lajos/pmfc.hu

Pécs Erős ellenfelek ellen csiszolta a PMFC női labdarúgócsapata taktikáját az élvonal rajtja előtt. Németh Zsolt tanítványai a román Politechnica 
Timisoara, illetve a szerb ZFK Vojvodina ellen mérették meg magukat pár nap leforgása alatt.

A temesváriak ellen parádés teljesítményt tettek le a pécsiek. A nemrég igazolt Belaya Valeryia mesterhármast lőtt, Égi Barbara duplázott, de Turi Bori, Farkas Jázmin, illetve Troll Viktória is megrezgette a hálót.

A szerbek ellen is mindent megtettek a pécsi lányok, hogy megvalósítsák az edzésen gyakoroltakat, de gólt szerezni végül nem sikerült. Eközben a vendégek kétszer is mattolták a Pécs védelmét.

A kemény felkészülésre nagy szüksége is van a fiatal együttesnek, hiszen a veretlenül megnyert NB II.-t követően az első osztályban már egy egészen más szintet kell megugrania.

PMFC–Politechnica Timisoara (román) 8–0 (4–0)
Nemzetközi labdarúgó felkészülési mérkőzés, Pécs, Idősebb Dárdai Pál Utánpótlás Edzőközpont. 
PMFC: Bednar – Bocz, Bolboaca, Vasile, Gyánó – Krisztián, Kiss G., Belaya, Farkas – Égi, Turi. Cserék: Balogh, Rituper, Troll, Hajdú, Kiss E., Spiel, Máté, Kövesdi. Edző: Németh Zsolt.
Gólszerzők: Belaya (3), Égi (2), Turi, Farkas, Troll.

PMFC–ZFK Vojvodina (szerb) 0–2 (0–2)
Nemzetközi labdarúgó felkészülési mérkőzés, Pécs, Idősebb Dárdai Pál Utánpótlás Edzőközpont. 
PMFC: Bednar – Bocz, Bolboaca, Vasile, Gyánó – Spiel, Kiss G., Belaya, Farkas – Égi, Turi. Cserék: Balogh, Rituper, Hajdú, Kiss E., Krisztián, Máté, Kövesdi. Edző: Németh Zsolt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában