Labdarúgás

2024.06.30. 11:53

Magyar Kupa-győztessel erősít a PMFC

Kvanduk Bence

Fotó: Kurdi Jószef/PMFC

Építi a következő év csapatát a női labdarúgó NB II.-t első szezonjában veretlenül nyerő PMFC. A többszörös bajnok kanadai-svéd kapus, Chandra Bednart Kiss Gabriella követte az együtteshez. A tapasztalt középpályás Szekszárdról teszi át székhelyét szülővárosába.

Korábban a Ferencvárosnál pallérozódott Kiss, majd a Kóka SK NB I.-es gárdájában futballozott. A szekszárdi kaland előtt az Astra-Alef KKFHázi Bulls együttesénél is szerepet kapott. Szekszárdon Magyar Kupát is nyert.

– Nagyon megtetszett a PMFC-nél felvázolt koncepció, emiatt hamar igent mondtam a klubnak – árulta el 26 esztendős középpályás a klub bejelentésében. – A csapat látványos fejlődésen ment keresztül az előző szezonban, ami azon is látszott, hogy veretlenül jutott fel az NB I.-be. A keretre jellemző, hogy túlnyomórészt fiatal, tehetséges, összetartó és mindezek mellett sikeréhes játékosok alkotják. Izgatottan várom a felkészülést, a szakmai stábtól kapott bizalmat pedig a pályán nyújtott teljesítményemmel szeretném meghálálni. Nem mellesleg az is motivál, hogy a 100. élvonalbeli bajnoki mérkőzésemet már szülővárosom csapatában, a PMFC színeiben érjem el. Egy biztos, újoncként nagy meglepetést szeretnénk okozni a Simple Női Liga NB I. 2024/2025-ös szezonjában.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában