Labdarúgás

2024.06.29. 10:04

Fergeteges hangulat várható a drávaszabolcsi focipályán

Móga Richárd

Fotó: Koncz Márton

Két hónapja indult útjára a futballmentő túra 2024-es programsorozata, minden korábbinál több állomással és szélesebb országos helyszínkínálattal. Szombaton, június 29-én Drávaszabolcson törhet ki ismét a futball-láz, ugyanis a kezdeményezésnek köszönhetően az Alsószentmárton ellen megküzdhet a 2023/24-es szezon után megszünő együttes. Alsószentmárton sem a futballjáról híres. Hogy volt-e valaha szervezett futballcsapat a faluban, nehéz kideríteni, nagypálya bizonyosan létezett a faluvégen, annak helyén viszont mostanság rekortán borítású kispálya áll.

A várva várt találkozó majd 17 órakor kezdődik, a szünetben pedig a drávaszabolcsi fiatalok csillogtathatják meg tudásukat, akik a Bozsik-programban szerepelnek, majd a lefújást követően tizenegyes rúgó verseny is terítékre kerül.

Kulturális programként szolgálhat a helyi labdarúgó élet relikviáinak bemutatása, az esti órákban pedig következhet a felhőtlen mulatozás, a Drávaszabolcsi néptáncegyüttes, valamint az Alsószentmártoni zenekar kíséretében.

Az ünnepi eseményen egy diszvendég, a PMSC egykori legendás hátvédje, Toma Árpád is tiszteletét teszi.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában