Labdarúgás

2024.05.03. 11:27

A matekozás maradt csak a harkányi együttesnek, de a remény hal meg utoljára

Móga Richárd

Fotó: Laufer László

Matematikailag már csak a Harkány labdarúgócsapatának van esélye arra, hogy elkapja a listavezető Szederkényt, de lássuk be, erre is igencsak csekély az esély. 

A gyógyfürdővel büszkélkedő város tizenöt pontot ugyan még begyűjthet, így igazából hibázási lehetőség is beleférhet még, de azt látva, hogy az éllovas eddig csupán egy meccsen vesztett pontokat (Ócsárd–Szederkény 4–1), jelenleg elképzelhetetlennek tűnik, hogy izgalmas legyen a végjáték. 

A Kétújfalu őrzi a harmadik helyét, de reálisan nézve még a Véménd odaérhet a dobogó harmadik fokára, így a sokáig bajnokaspiránsként emlegetett együttes nem dőlhet hátra a szezon hátralévő szakaszában. 

A sereghajtó Boda-Diana fújhat egyet a hétvégén, ráadásul a sorsolást látva nem kell azon aggódnia, hogy a hét ponttal többet gyűjtő PTE-PEAC III., valamint a Töttös túlságosan meglép majd, ugyanis mindkét alakulat elég erős ellenféllel mérkőzhet meg az AutóCity Volkswagen Baranya Vármegyei II.-es bajnokság huszonhatodik körében. 

Szombati mérkőzések: Kétújfalu–Beremend, Véménd–Szederkény (mindkettő 17.00). 
Vasárnapi meccsek: Harkány–Szajk, 13.00, Somberek–Ócsárd, Lánycsók–PTE-PEAC III., Komló II.–Töttös, Sellye–Himesháza (17.00).

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában