Labdarúgás

2024.04.24. 10:43

Előrehozott finálét rendeznek Baranyában a legjobb nyolc között

Móga Richárd

Fotó: Löffler Péter

A Magyar Labdarúgó-szövetség Baranya Vármegyei Igazgatóságán kisorsolták a Baranya Vármegyei Kupa 2023/24-es idényének negyedik fordulóját, ami után biztossá vált, hogy a legjobb négy között biztosan lesz legalább egy együttes, amely a vármegye egyes bajnokságnál alacsonyabb osztályban vitézkedik. 

A nyolcaddöntőből nagy meglepetésre két vármegye III. brigád is továbbjutott, köszönhetően annak a szabálynak, hogy döntetlen esetén a papíron hátrébb sorolt csapat élvez előnyt. Az Újpetre és a Szársomlyó is négygólos döntetlen után ünnepelhetett. Az előbbi a vármegye II. Töttös ellen, míg az utóbbi a tavalyi ezüstérmes Ócsárdot ejtette ki. Tehát ennek a két alakulatnak a menetelésére sokan kíváncsiak, kérdés, tovább íródik-e a tündérmese. 

Mindenesetre itt már igencsak nagy a tét, ugyanis a legjobb négy jogot szerez a 2024–2025. évi MOL Magyar Kupa küzdelmeiben történő szereplésre, továbbá komoly pénzjutalomért is lehet küzdeni. Na meg a végső siker mindig nagy dicsőség. 

A negyeddöntő párosításai: Szársomlyó SE–Bólyi SE, Gyógyfürdő Harkány–PVSK, Lovászhetény-Pécsvárad KFT–Villány TC, Újpetre KSE–Himesháza KSE, (mindegyik 05.08., 17.30).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában