Kosárlabda

2024.03.01. 10:12

Miskolcon rohanhat tovább a Panthers

Kvanduk Bence

Fotó: Laufer László

Nincs idő megállni, pihenni, visszatekinteni. A PVSK-Veolia férfikosárlabda-csapatának rohannia kell tovább az NB I. B. Piros-csoportjának alapszakasz bajnoki címe felé, hogy a lehető legelőnyösebb helyzetből kezdhesse meg majd a rájátszást és a feljutásért vívott csatákat. 

A Panthers lépéselőnyben van a riválisaival szemben, de a pénteki, miskolci, 17 órakor kezdődő találkozóját meg kell nyernie ahhoz, hogy ezt meg is tartsa, hiszen a második MAFC-cal és a harmadik helyezett Vasassal szemben is két győzelem az előnye, s mind a kettővel találkozik még a folytatásban, az utolsó két fordulóban. 

Az aktuális ellenfél, a MEAFC jelenleg a tabella 7. helyén áll 9 győzelmet és 12 vereséget követően. A pécsi találkozóján nagy pofonba szalad bele, 115–74-re nyert Szrecsko Szekulovics együttese úgy, hogy Horti betegség miatt nem is állt rendelkezésre. 

A pécsi szurkolóknak azért is érdekes lehet ez a találkozó, mert ezen már bemutatkozhat az egy hete igazolt szerb irányító, Luka Igrutinovics. Így először láthatják, hogy a Micsovics pótlására érkező 1-es hogyan tudja majd segíteni az idény legfontosabb szakaszában az együttest.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában